Saturday, 21 July 2012



Hey hey my blog . Okey tngok gambar kat atas nieh adalah  Airil lee zafran . Hee okey Mya sayang dea weyh :D Nak taw suare dea sangad Awesome weyh , seriously weyh Mya suke giler dengar suare dea tuh :') Matang sangad , cousin Mya pun suke suara dea :* Cousin Mya siap simpan agy video dea nyanyi lagu Cerita dia okey lagu tuh sangad best dan sedap , setiap hari dan setiap malam kott Mya dengar lagu yng dea nyanyi tuh ^^ Hihi sbb suare dea sedap sanagd :') Heee ary nieh Mya dapat free call aw , hihi kalau ade nombor dea dah lame Mya call dea tpi ape bole buad tak de nombor dea :P Haihhhh :/ Mya Mya Rindu dea hmm :/ Mya sayang dea k ":') Jngn amek dea aw . haha mcm couple pulokkkk . haha k Mya perasan lebih :P Mya sayang dia sangad-II , Fhm kan ? Heee sayang dea giler weyh ! haha muahaha . okey first kenal dea serious Mya malas giler nak layan dea sbb dea tuh haaa ckp mane-2 haha ^^ kejam kan Mya pstu biler abg ammad ckp tuh adikk angkat dea , Mya truihh okey nk layan dea ^^ haha tapi lame-2 kenal dea , dea baekkk + sporting + rimantic+ ape-II lhaa , haha  sayang awak sangad-II k :D heee


Hewhew nieh Mya k . Okey simple , now Mya happy dngn kehidupan Mya sekarang nieh , ade abg ammad , airil ,tasha bunny , Mya sayang mereka sangad-II mereka :') Now Mya rasa sanagd-II happy sejak ade airil , heee :D okey lhaaa  Mya malas nak tulis panjang-II penattt , kbyeee  iloveyouuuu airil , abg ammad , tasha bunny :*